е основният компонент за здравето на женското тяло. Оказва се, че

...
е основният компонент за здравето на женското тяло. Оказва се, че
Коментари Харесай

Трите храни, които подобряват външния вид и здравето на жената

е главният съставен елемент за здравето на женското тяло.  Оказва се, че има храни, които освен вършат талията ни тънка, само че и овлажняват добре кожата, понижават риска от рак и заболяването на Алцхаймер. Ето трите храни, които би трябвало да се опитате да консумирате всекидневно. Те просто би трябвало да бъдат част от " женската здравословна диета ", написа БГНЕС.
Цвекло.  Този зарзават е богат на витамини и минерали, то е изключително потребно за зрението. Препоръчително е всеки ден да се яде парче варено цвекло, с цел да се избегнат проблеми с очите. Цвеклото е натурален антиоксидант, който оказва помощ за попречване на някои типове рак, заболяването на Алцхаймер и много сърдечни болести.
 Трик за намаляване: Мийте зъбите си незабавно след хранене Трик за намаляване: Мийте зъбите си незабавно след хранене
Колкото и да се пробвате да отслабнете, факт е, че привикването към нов метод на живот с цел да отслабнете не постоянно е толкоз елементарно. За п...
Кресон.  Според проучванията кресонът понижава риска от канцерогенни болести като цяло. Добър източник на витамини В1, В6, С и Е, желязо, калций, магнезий. Има подмладяващ резултат. Може да се употребява като зарзават и фалшификация.
Кисело мляко.  Киселото мляко „ доставя “ организма с нужното количество потребни бактерии; протеини, калций, калий, витамин В12 и други основни съставки. То подтиква имунната система и оказва помощ да се поддържа фигурата в добра форма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР